Hola!

Wij zijn Erna en Richard, levensgenieters in hart en nieren, en Spanjeliefhebbers sinds vele jaren.

In het verleden trokken we er regelmatig op uit met de mobilhome om de donkere Belgische winters te ontvluchten. Onze vele tochten brachten ons spontaan naar de Spaanse zon, waar we ons hart verloren aan het ongedwongen Spaanse levensritme, de prachtige Andalusische natuur en haar culturele rijkdommen.

Hoe langer hoe sterker groeide het verlangen om ons te settelen in het mooie Andalusië en deze passie ook met anderen te delen.

We begonnen aan de voorbereiding van ons grote avontuur. Na mijn loopbaan als verzorgende wilde ik,  Erna,  mensen in de watten blijven leggen en volgde ik de uitdagende weg van de gastronomie. Vol trots behaalde ik na enkele jaren avondschool mijn diploma chefkok. Ook Richard zat niet stil en verfijnde ondertussen zijn kennis van de Spaanse taal. Stilaan groeide eveneens het idee om als duikinstructeur zijn kennis en duikervaringen te delen met geïnteresseerden. 

Na een uitdagende voorbereiding en uitgebreide zoektocht naar mooie plekjes vielen alle puzzelstukjes in mekaar toen we het volledige plaatje vonden aan het Viñuela-meer.

Een langverwachte droom ging dan ook in vervulling toen we trotse eigenaars werden van Casa nuestro sueño: de ideale plek om al onze passies te delen met gasten. Wij heten u van harte welkom in het huis van onze dromen, bienvenido en Casa nuestro sueño.