Sfeervol...ook binnen!

In onze B&B is er een gezamenlijke woonkamer en salon met haard, waar u op uw gemak kunt luisteren naar muziek, tv kijken of rustig een boek kan lezen. 

Overwinteren in Andalusië en tegelijkertijd verblijven in een B&B, dit is allemaal mogelijk bij 'Casa nuestro sueño'. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming.

Tijdens het vroege voorjaar en het late najaar, wanneer de ochtenden en de avonden te fris zijn om buiten te zitten, serveren we het ontbijt en diner in de woonkamer. Nadien is het ruime salon de ideale plaats voor een pousse-café bij de warme gloed van onze grote haard.

Je kan met het thuisfront communiceren dankzij de gratis WIFI. Tevens is er de mogelijkheid om je lievelingsprogramma of het nieuws te volgen dankzij internationale kanalen op tv. 

Roken binnenshuis is niet toegestaan. Onze B&B is niet geschikt voor huisdieren. 

Meest recente reacties

26.10 | 08:42

Dag Liesbeth,
Je mag me een e-mail sturen, dan stuur ik je de totaalprijs door voor de periode van 2/2 tem 8/2.
E-mail: casa.nuestro.sueno1@gmail.com
Alvast bedankt,
Zonnige groetjes,
Erna

25.10 | 20:53

Hallo Liesbeth, Werner, Marc en Anita,
Deze kamers zijn de grote kamers met ensuite badkamer en de prijs hiervan is 95€/nacht voor 2 personen met ontbijt. Vriendelijke groeten, Erna

25.10 | 20:45

Hallo,
Wij hebben interesse om van 2/2 tot 8/2 de twee kamers te huren van 18m2 met eigen badkamer en ontbijt. (kingsize bed balko
Wat is de prijs aub?
groeten, liesbeth werner marc en anita (belgie)

18.10 | 10:06

Dag Tony en Vera, blij te vernemen dat jullie onze B&B gebeuren volgen. Groetjes Richard

Deel deze pagina