Duiken

Casa nuestro sueño ligt op slechts dertig minuten rijden van Nerja, één van de mooiste gebieden om te duiken in Andalusië. 
Door de grote hoeveelheid plankton in de zee overleven vele soorten waterdieren die uniek zijn in de Middellandse zee. Het zeewater is heel schoon.
Het onderwaterleven is zeer gevarieerd. Het is het leefgebied van de schorpioenvis, zeilvis, octopus, dolfijnen, kreeften, zwaardvis en de zeeslak. Ook is er een uitgebreide flora te zien, zelfs koralen!

Wandelen of mountainbiken in Sierra de Tejeda

Ben je meer uit op avontuur - van het soort dat je langs indrukwekkend lange, duizelingwekkende ravijnen vindt - dan ben je in de Sierra de Tejeda aan het juiste adres. Ga de uitdaging aan en klim naar de top van La Maroma (2066m), een van de hoogste bergtoppen in de provincie, met als trofee een indrukwekkend plaatje of selfie. Het is geen gemakkelijke route maar wel degelijk haalbaar, hoewel het niet geschikt is voor kinderen. 

Wil je mountainbiken dan zijn er enorme mogelijkheden van brede onverharde bergwegen tot smalle paadjes in de bergen.

Meest recente reacties

26.10 | 08:42

Dag Liesbeth,
Je mag me een e-mail sturen, dan stuur ik je de totaalprijs door voor de periode van 2/2 tem 8/2.
E-mail: casa.nuestro.sueno1@gmail.com
Alvast bedankt,
Zonnige groetjes,
Erna

25.10 | 20:53

Hallo Liesbeth, Werner, Marc en Anita,
Deze kamers zijn de grote kamers met ensuite badkamer en de prijs hiervan is 95€/nacht voor 2 personen met ontbijt. Vriendelijke groeten, Erna

25.10 | 20:45

Hallo,
Wij hebben interesse om van 2/2 tot 8/2 de twee kamers te huren van 18m2 met eigen badkamer en ontbijt. (kingsize bed balko
Wat is de prijs aub?
groeten, liesbeth werner marc en anita (belgie)

18.10 | 10:06

Dag Tony en Vera, blij te vernemen dat jullie onze B&B gebeuren volgen. Groetjes Richard

Deel deze pagina