Voor elk wat wils!

Het hele jaar door kan je in het zonovergoten Andalusië genieten.

Met gerichte tips en alle nodige reservaties of regelwerk helpen we u graag persoonlijk en met plezier bij het invullen van uw welverdiende vakantie.

De mogelijkheden en de afwisseling zijn eindeloos, telkens op korte rijafstand van onze centraal gelegen B&B Casa nuestro sueño:

Historische steden of authentieke dorpjes ontdekken, fietsen, mountainbiken, wielrennen, wandelen, paardrijden, bergbeklimmen, golfen, ziplining, een 4X4 tour en verborgen plekjes ontdekken, vaartocht met een catamaran, kajakken, jetskiën, duiken, culinair genieten en zelfs skiën in de Sierra Nevada. 

In onze B&B is het mogelijk om uiteenlopende soorten olijfolie of moscatel uit onze streek te proeven. We organiseren graag een olijfolie proeverij en/of een moscatel proeverij.

Wil je graag een woordje Spaans leren? Bij ons kan je op een leuke manier Spaanse les krijgen, aangepast aan jouw behoeften.

Initiatieles duiken: heb je nog nooit gedoken en zou je graag eens ontdekken hoe het voelt om te duiken? Dat kan bij ons. Je kan vrijblijvend een initiatieles volgen.

Meest recente reacties

26.10 | 08:42

Dag Liesbeth,
Je mag me een e-mail sturen, dan stuur ik je de totaalprijs door voor de periode van 2/2 tem 8/2.
E-mail: casa.nuestro.sueno1@gmail.com
Alvast bedankt,
Zonnige groetjes,
Erna

25.10 | 20:53

Hallo Liesbeth, Werner, Marc en Anita,
Deze kamers zijn de grote kamers met ensuite badkamer en de prijs hiervan is 95€/nacht voor 2 personen met ontbijt. Vriendelijke groeten, Erna

25.10 | 20:45

Hallo,
Wij hebben interesse om van 2/2 tot 8/2 de twee kamers te huren van 18m2 met eigen badkamer en ontbijt. (kingsize bed balko
Wat is de prijs aub?
groeten, liesbeth werner marc en anita (belgie)

18.10 | 10:06

Dag Tony en Vera, blij te vernemen dat jullie onze B&B gebeuren volgen. Groetjes Richard

Deel deze pagina